Hoe gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden in de periode mei tot medio juli 2021 uitgevoerd door aannemer Van der Tol. 

Huurwoningen Geuzenhoek
Aannemer Van der Tol verzorgt het plaatsen van de ontspanningsputten in de week van 7 juni. Bewoners hoeven niet thuis te blijven voor deze werkzaamheden. Het aanleggen van de ontspanningsput is een kleine ingreep. De werkzaamheden duren ongeveer een à twee uur en de tuin en bestrating worden weer netjes achtergelaten na de werkzaamheden. 

Onder het grasveld achter de woningen met huisnummers 9 t/m 12 komt een grindkoffer. Dit is een ondergrondse ‘bak’ met grind waar een aantal regenpijpen aan de achterkant van de woningen op uitkomen. Regenwater zakt vervolgens heel langzaam in de omliggende bodem. Voor de aanleg van de grindkoffer en het aansluiten van de regenpijpen hierop, moet er gegraven worden in het grasveld. Als de werkzaamheden klaar zijn, komt het gras weer terug en is er niets meer van de grindkoffer te zien. Het aanleggen van de grindkoffer gebeurt in juni.

Particuliere woningen
De aannemer gaat samen met onze toezichthouder bij alle woningen in het werkgebied langs. Ook u kunt in deze periode een bezoek verwachten. Daarbij komt het volgende aan bod:

  • We kijken samen met u bij welke regenpijp de ontspanningsput het beste kan worden aangebracht en of er nog bijzonderheden zijn.
  • We maken een schetsje van de situatie en vragen u om het toestemmingsformulier te ondertekenen. Hiervan ontvangt u een kopie.
  • U ontvangt informatie over de werking en het onderhoud van de ontspanningsput. Het onderhoud komt erop neer dat u het rooster vrij houdt van bladeren en vuil.
  • We maken indien mogelijk al verdere afspraken over de dag van de uitvoering van de werkzaamheden.

Kijk ook bij de ‘veelgestelde vragen’