Aanpassen tuin of perceel rondom woning

Heeft u plannen om uw tuin of terras aan te passen? Dan is het raadzaam om meteen na te gaan of er ook werkzaamheden nodig zijn om uw perceel regenklaar te maken.

Heeft u plannen om uw tuin of de ruimte rondom uw woning aan te passen? Dan is het misschien handig om dit te combineren met het regenklaar maken van uw perceel.

In het overzicht van gebieden kunt u zien in welk gebied uw woning valt. Op de webpagina van dat gebied kunt u vervolgens zien wat we in uw woonomgeving van plan zijn (of al hebben gedaan). In de planning kunt u zien wanneer we aan de slag gaan in het gebied waar u woont.

Wilt u daar niet op wachten? Dan kunt u hier ook eerder mee aan de slag. De door u gewenste werkzaamheden kunnen dan gecombineerd worden met het regenklaar maken van uw perceel. Zo voorkomen we dat er op een later moment opnieuw werkzaamheden in uw tuin nodig zijn.

We raden u aan om in alle gevallen contact met het team van Laren regenklaar op te nemen. Wij kunnen u vertellen wat er nodig is om uw woning regenklaar te maken en we kunnen u kosteloos adviseren over de maatregelen. Afhankelijk van de maatregelen die nodig zijn, kunnen de werkzaamheden door een aannemer van de gemeente of door uw eigen aannemer of hovenier uitgevoerd worden. Bij een aannemer van de gemeente gaat de factuur rechtstreeks naar de gemeente. Wanneer u werkt met uw eigen aannemer of hovenier kunt u voor (een deel van) de kosten een factuur naar de gemeente sturen.